CONSULTANCY

Hoe optimaal verloopt uw verkoopproces en waar is er marge voor verbetering? Dat zoeken onze consultants – samen met u – grondig uit om te komen tot een doordracht verkoopbeleid.
Daarbij staan deze en andere vragen centraal:

 

 

  • Is uw verkoopstructuur goed uitgebalanceerd?
  • Benadert u prospects op de juiste manier?
  • Speelt u voldoende in op de markten?
  • Is uw aanbod écht afgestemd op de doelgroep?
  • Benut u alle kansen om uw positie op de markt uit te spelen?
  • Pakt u een nieuwe productlancering slim aan?
  • Is een alternatief verkoopkanaal een optie?

 

Deskundige Diagnose

Met kennis van zaken nemen onze ervaren consultants uw verkoopbeleid onder de loep. Soms volstaan enkele kleine aanpassingen om het proces te stroomlijnen, de kosten te optimaliseren en een stagnerende verkoop uit het slop te halen. Maar soms is er meer ingrijpende ommezwaai aangewezen met een volledig nieuwe benadering.

Strategisch & planmatig

De meest geschikte aanpak bepalen we samen met u, in functie van uw behoeften, verwachtingen en ontwikkelingen. We gieten dit in een duidelijk strategisch plan voor de toekomst, inclusief helder en pragmatisch advies voor de concrete uitwerking. Alleen zo zijn succes en rendement gegarandeerd op langere termijn.

Sales learning

Laat u gedreven medewerkers een intensieve training volgen bij Skondras, dan bent u zeker dat ze nadien met de juiste bagage de baan op gaan. Tijdens een ‘sales bad’ van 4 tot 8 weken dompelen onze coaches ze volledig onder in de wereld van de verkoop. Ze leren de kneepjes van het vak, maken kennis met overtuigingstechnieken en argumenteringsstijlen en scherpen hun communicatieve vaardigheden aan. Kortom, we stomen ze optimaal klaar voor de uitdaging die hen te wachten staat. Ervaring is niet nodig, commerciële feeling des te meer.

Skondras-70
skondras_sales_ondersteunende_diensten_bedrijfscomm

Sales development

Hebben topverkopers met jarenlange ervaring nog baat bij coaching? Natuurlijk wel, want vaardigheden aanscherpen is iets van alle tijden. De specialisten van Skondras organiseren zeer gerichte opleidingen op maat van elk sales niveau: van accountmanagers over sales managers tot sales directors. Ze leren opportuniteiten beter inschatten, juistere keuzes maken qua tijdsbesteding, de eigen sales mensen beter aansturen, … Aanwezig talent wordt verder versterkt en werkpunten komen aan het licht. Het doel? Hen optimaal stimuleren om hun competenties bij te schaven, met positieve impact op uw uiteindelijke verkoopresultaat.

CALLCENTER

Waarom prospectie uitbesteden? Telefonische verkoop, welkomstgesprekken,  opvolging direct mail, klantentevredenheid, optimalisatie database, debiteuren opvolgen, order-to-cash, …

Meer weten

SALES PROFIELEN INHUREN

U huurt onze sales specialisten in voor een vaste all-in vergoeding per maand. Skondras voorziet eveneens de bedrijfswagen, tankkosten, gsm en gesprekskosten.

Meer weten

Voor iedere sector hebben wij de juiste ondersteuning