Callcenter outbound Skondras

WAAROM PROSPECTIE UITBESTEDEN?

Onderzoek wijst uit dat

 • 87% van alle verkopers (accountmanagers) niet goed zijn in koude prospectie of te weinig tijd hebben om aan acquisitie te doen
 • het uitbesteden van prospectie uw verkoopproces efficiënter maakt (meer prospectie, meer afspraken, meer bezoeken, meer verkopen)
 • de kost van uw verkoopproces daalt

Koude telefonische prospectie is een vak apart. Skondras beheerst dit als geen ander in diverse sectoren, zowel B2B als B2C. de kwaliteit van de door ons aangeleverde afspraken is zeer hoog.

TELEFONISCHE PROSPECTIE

Uit 45 telefonische contacten haalt men doorgaans 4 afspraken.

Vergelijking: de gemiddelde respons op een gewone mailing per post bedraagt 0,6% en per e-mail is deze 0,8%.

Telefonische prospectie scoort beter in aantal afspraken, in snelheid van uitvoering en in prijs. ook krijgt u aan de telefoon heel wat inlichtingen waarom men geen afspraak met u wenst. deze info kunt u gebruiken om uw aanbod te optimaliseren!

skondras_callcenter_outbound3
2016-Skondras-07

TELEFONISCHE VERKOOP

Als het inschakelen van een verkoopteam te duur is, is telefonische verkoop een zeer goede optie.

Aan welke voorwaarden moet voldaan zijn:

 • een bekende naam
 • een duidelijk aanbod
 • een lage prijs
 • een snelle administratieve afhandeling
 • een goede opvolging van de verkoop

WELKOMSTGESPREKKEN

Nieuwe klanten verwelkomen en opvolgen is belangrijk om een goede start te maken. Skondras doet dit professioneel, vriendelijk en met een luisterend oor voor de vragen van uw klant.

inbound
skondras_sales_ondersteunende_bedrijven_coaching

OPVOLGING DIRECT MAIL

De responsgraad verhoogt met 40% als u uw Direct Mailing telefonisch opvolgt! Heeft u een grote mailing? Dan zal Skondras deze stapsgewijs voor u versturen én telefonisch kort opvolgen.

KLANTENTEVREDENHEID

Klanten houden is nog belangrijker dan klanten maken.

Wij adviseren om de tevredenheid van uw klanten regelmatig na te gaan. Zijn ze wel zo tevreden? Wat kan er beter? is de relatie wel voldoende dynamisch? Kijkt u met oogkleppen naar uw klanten en ziet u de opportuniteiten niet meer? Heeft uw account manager wel die goede verstandhouding met uw klanten zoals hij beweert?

Skondras kan dit vanuit een onbevooroordeelde positie heel objectief nagaan voor u. U zult verrast zijn van de oppurtiniteiten die hieruit zullen komen!

OPTIMALISATIE DATABASE

Uw informatie naar de juiste persoon versturen maakt uw Direct Mailing campagne succesvol. Skondras zorgt voor een update van uw database via dataonderhoud & dataverrijking zodat uw Direct Mailing rendeert.

DEBITEUREN OPVOLGEN

Skondras volgt uw debiteuren professioneel, vriendelijk maar assertief op met een duidelijke rapportering.

Als u geen eigen administratie-afdeling heeft, kan Skondras de volgende taken voor u uitvoeren:

 • orderverwerking
 • facturen opmaken en versturen
 • debiteurenbeheer
skondras_callcenter_inbound7
skondras_callcenter_outbound4

CLAIM PROCESSING

Bent u zeker dat een probleem van een klant opgelost is? Zo niet, zou deze wel eens de stap naar de concurrentie kunnen zetten? Wij gaan voor u proactief aan retentie doen en bellen hem op met de vraag of de klacht opgelost is.

WINBACK

Klanten kunnen van partner veranderen. Skondras heeft ervaring om met een goed aanbod voormalige klanten terug te winnen voor u.

RETENTION

Stel, u heeft klanten die geen klant meer willen zijn. U wilt ze overhalen om te blijven. Onze account managers hebben de ervaring om met een mooi aanbod deze klanten te overtuigen om te blijven.

CALLCENTER

Waarom prospectie uitbesteden? Telefonische verkoop, welkomstgesprekken,  opvolging direct mail, klantentevredenheid, optimalisatie database, debiteuren opvolgen, order-to-cash, …

Meer weten

SALES CONSULTANCY

Een verkoopproces is doordacht, uitvoerbaar én meetbaar. Onze consultants staan u graag bij om uw verkoopproces te ontleden en te optimaliseren of om een volledig nieuw verkoopproces uit te werken.

Meer weten

SALES PROFIELEN INHUREN

U huurt onze sales specialisten in voor een vaste all-in vergoeding per maand. Skondras voorziet eveneens de bedrijfswagen, tankkosten, gsm en gesprekskosten.

Meer weten

Wilt u uw verkoop optimaliseren? Wij maken graag tijd voor u.