skondras_callcenter_inbound1

WAAROM INBOUND TELEFONIE UITBESTEDEN?

 • Goedkoper: uw overheadkosten dalen drastisch
 • Professioneel en efficiënt
 • Zeer goede registratie van alle oproepen
 • 91% van alle oproepen kunnen behandeld worden zonder specifieke productkennis

SKONDRAS KAN DE VOLGENDE INBOUND DIENSTEN VAN U OVERNEMEN

 • Technische bijstand
 • Administratieve afhandeling
 • Telefonische receptiediensten
 • Telefonische aftersales
 • Geven van algemene informatie
 • Eerste toelichting geven aan prospecten
 • Vastleggen van een afspraak met uw accountmanager
 • Telefonische permanentie
 • Overflow van inkomende oproepen opvangen
skondras_callcenter_inbound2

CUSTOMER CARE

Uw klanten hebben een vraag over uw factuur, willen gebruik maken van een promotie, hebben vragen over een ander product of veranderen van adres. Onze account managers staan uw klanten graag te woord en zorgen dat uw klanten correct geïnformeerd worden én dat uw database up-to-date blijft.

skondras_callcenter_inbound3

DISPATCHING

Het product dat uw klanten gekocht hebben, werkt niet meer. Dan kunnen uw klanten bij ons terecht. Skondras zal één van uw techniekers bellen en afspraken vastleggen met uw klanten om hun problemen op te lossen.

HELPDESK

Stel, uw klanten hebben een vraag na aankoop van hun product. Skondras heeft de kennis om uw technische oproepen te beheren, inkomende oproepen te behandelen, de klanten telefonisch verder te helpen, hen naar een winkelpunt te verwijzen of een afspraak met een technieker vast te leggen bij hen thuis.

skondras_callcenter_inbound7
skondras_callcenter_inbound5

ORDER INTAKE & PROCESSING

Uw product is niet verkrijgbaar op iedere hoek van de straat. Wij zorgen ervoor dat uw bestaande en nieuwe klanten uw producten zonder problemen telefonisch, via uw website, via mail, … kunnen bestellen. Een bestaande klant blijft tevreden en een nieuwe klant zal verrast zijn hoe eenvoudig het is om producten bij u te bestellen.

skondras_callcenter_inbound6

CRISISCOMMUNICATIE

Een aanslag in uw bedrijf, een gijzeling van uw personeel of een toxische vervuiling van de nabije omgeving. Het kan ook u overkomen! Ook op zulke momenten wenst u uw klanten en partners te woord te staan. Bereikbaar zijn voor hun, is essentieel! Ons contactcenter kan u hierbij ondersteunen.

skondras_callcenter_inbound4

CALL-BACK OF PRODUCTS

Eén van uw producten dient uit de rekken genomen te worden? Uw afnemers en de eindklanten moeten hiervan op de hoogte worden gebracht én u dient permanent bereikbaar te zijn voor extra informatie? Skondras neemt binnen
enkele uren uw communicatie in handen en zorgt dat alle partners geïnformeerd worden en blijven.

thuis- en KMO-advies

Op zoek naar professionals voor succesvolle deur-aan-deurverkoop? Skondras beschikt over een uitgebreid netwerk van eigen adviseurs die volledig thuis zijn in de lokale markt.

Meer weten

SALES CONSULTANCY

Een verkoopproces is doordacht, uitvoerbaar én meetbaar. Onze consultants staan u graag bij om uw verkoopproces te ontleden en te optimaliseren of om een volledig nieuw verkoopproces uit te werken.

Meer weten

SALES PROFIELEN INHUREN

U huurt onze sales specialisten in voor een vaste all-in vergoeding per maand. Skondras voorziet eveneens de bedrijfswagen, tankkosten, gsm en gesprekskosten.

Meer weten

Hulp nodig aan de telefoon? Wij maken graag tijd voor u.

Wil jij meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij bellen u zo snel mogelijk.