Lid van Belgian Direct Sales organisation

VOOR PARTICULIEREN

De adviseurs van Skondras komen bij u langs met advies over energie, zonnepanelen, isolatie, veiligheid, waterontharders, automotive, verzekeringen, telecom, enz. Zij zijn opgeleid en gemachtigd om in naam van onze partners u te adviseren, contracten aan te bieden en af te sluiten. U kunt rekenen op onze deskundige begeleiding om de beste keuze te maken.

advies2
Thuis-en KMO-advies

VOOR BEDRIJVEN

Op zoek naar professionals voor succesvolle deur-aan-deurverkoop? Skondras beschikt over een uitgebreid netwerk van eigen adviseurs (géén zelfstandigen) die volledig thuis zijn in de lokale markt. Of u nu wilt verkopen in Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen, Oost- of West-Vlaanderen, wij beschikken over sterke troeven:

  • enkel regionale adviseurs die het vertrouwen van hun klanten hebben
  • actief in de particuliere en professionele markt
  • verkoop van diverse producten en/of diensten of aanleveren van gekwalificeerde leads
  • onze adviseurs zijn zeer goed opgeleid en worden professioneel opgevolgd
  • administratieve opvolging van de verkoop en aangebrachte leads
  • ervaring in koude prospectie
  • bewezen verkoopresultaten
  • Skondras is lid van de beroepsfederatie Belgian Direct Sales Organisation en past de gedragscode over deur-aan-deurverkoop strikt toe

Contacteer dé adviseur uit uw regio

CALLCENTER

Waarom prospectie uitbesteden? Telefonische verkoop, welkomstgesprekken,  opvolging direct mail, klanttevredenheid, optimalisatie database, debiteuren opvolgen, order-to-cash, …

Meer weten

SALES CONSULTANCY

Een verkoopproces is doordacht, uitvoerbaar én meetbaar. Onze consultants staan u graag bij om uw verkoopproces te ontleden en te optimaliseren of om een volledig nieuw verkoopproces uit te werken.

Meer weten

SALES PROFIELEN INHUREN

U huurt onze sales specialisten in voor een vaste all-invergoeding per maand. Skondras voorziet eveneens de bedrijfswagen, tankkosten, gsm en gesprekskosten.

Meer weten